14/7/14

Γέμισαν celebrities οι εξέδρες του τελικού (photos)


Ούτε ένας, ούτε δύο, δεκάδες celebrities απο κάθε άκρη του πλανήτη δεν υπολόγισαν αποστάσεις, έκαναν βαλίτσα και πέρασαν τα τελευταία 24ωρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Galeao του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου μέσα στο στάδιο Μαρακανά.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός δεν απαθανάτισε μόνο άντρες, αλλά και πολλές γυναίκες στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου – και δεν μιλάμε μόνο για τα κορίτσια των πρωταγωνιστών της βραδιάς που, ούτως ή άλλως θα βρίσκονται δίπλα στους συντρόφους της για να τους εμψυχώσουν, στηρίξουν και… παρηγορήσουν. Γιατί μετά από αυτόν τον αγώνα ο νικητής είναι ένας: 


http://lykavitos.gr/archives/120301


Η πιο θρυλική παρουσία στις κερκίδες είναι αυτή του μεγάλου βραζιλιάνου άσου της μπάλας, Πελέ, που μετά τη selfie με την Ριάνα, φωτογραφήθηκε και στο πλευρό του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό και μόνος του όμως, αλλά και μαζί με τους γιους του με την Βικτώρια Μπέκαμ, που τον συνόδευαν, Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ. Και οι τρεις τους, μάλιστα, φόρεσαν μπλούζα της Αργεντινής – λίγες ώρες νωρίτερα, άλλωστε και ο μπαμπάς τους είχε εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του στην μπιανκοσελέσε.








Μετά την παρουσίαση του τρόπαιου του Μουντιάλ, στο πλευρό Κάρλες Πουγιόλ, η Ζιζέλ κάθισε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ανέβασε, μάλιστα, και η ίδια αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχηματίζοντας καρδούλες με τα χέρια της. Αλλά και εκείνη δεν έφτασε μόνη. Δίπλα της ήταν και ο σύζυγός της, αστέρας της NFL, Tom Brady.















 Ανάμεσα στο κοινό, απαθανατίστηκε και η Ριάνα, που δηλώνει ποδοσφαιρόφιλη μέσω του λογαριασμού της στο twitter τις τελευταίες ημέρες, και που μεταξύ άλλων, σε ενδεχόμενη νίκη της Αργεντινής, θα κερδίσει και εκείνη τον… τερματοφύλακα της ομάδας – έτσι τουλάχιστον της υποσχέθηκε η σύζυγος του Ρομέρο, Ελιάνα Γκουέρσιο!








Μαζί με την ποπ σταρ από τα νησία Μπαρμπέιντος, πόζαρε και ακόμα μια «καυτή» παρουσία της βραδιάς, η Αντριάνα Λίμα. Η βραζιλιάνα καλλονή, όπως φαίνεται και από τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, χάρηκε πολύ για αυτή τη συνάντηση!




Και ο πρόεδρος της FIFA δεν θα μπορούσε παρά να δίνει το «παρών». Ο Σεπ Μπλάτερ κάθισε δίπλα στηνν Γερμανίδα καγκελάριο, Άνκελα Μέρκελ, που έφτασε στο Μαρακανά με τσαντάκι – μπάλα στα χρώματα της Γερμανίας, αλλά και στον Γερμανό πρόερδο, Χοακίμ Γκάουκ.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κάθισε με τη σειρά του κοντά στην καγκελάριο, ενώ το ταξίδι του είναι και ένα είδος… «παραλαβής» του Μουντιάλ, που το 2018 θα διεξαχθεί στη Ρωσία.




Ο φωτογραφικός φακός ξεχώρισε – και δεν ήταν και δύσκολο – ανάμεσα στο πλήθος και την Lena Gercke, το κορίτσι του Sami Khedira να κάθεται δίπλα στην Mandy Capristo, σύντροφο του Mesut Ozil.





Η Σακίρα που τραγούδησε και «άναψε» τη βραδιά του τελικού με την κατακόκκινη εμφάνισή της, ανέβηκε στη σκηνή και με το γιο της με τον άσος της Ισπανίας, Πικέ, τον μικρό Μίλαν.





Παρακολούθησε πολλούς αγώνες από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επομένως δεν θα μπορούσε να χάσει τον μεγάλο τελικό. Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ, που απαθανατίστηκε από τον φακό στις κερκίδες του σταδίου.

Ο γερόλυκος των Rolling Stones μαζί με την… φήμη που τον ακολουθεί, οτι δηλαδή είναι γκαντέμης, μιας και οποία ομάδα υποστηρίζει αποκλείεται ή χάνει παρακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι, χωρίς αυτή τη φορά να έχει αποκαλύψει ποιος θέλει να είναι ο νικητής – μάλλον για να μην τον κατηγορήσουν για ακόμα μια φορά για την ήττα της εν λόγω ομάδας!





Και η λίστα των επωνύμων δεν έχει τέλος: Άστον Κούτσερ και Έρος Ραμαζότι «αποκαλύφθηκε» ότι επίσης εκεί. Μάλιστα, ο σύντροφος της Μίλα Κούνις απαθανατίστηκε την ώρα που έβγαζε selfie!








Hμερομηνία δημοσίευσης: 14/07/2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me