11/7/14

Χαμός στο CAS με ΠΑΟΚ και ΕΠΟ!

Επεισοδιακή αποδείχτηκε η συνεδρίαση του CAS την Πέμπτη, σχετικά με την υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. 

Η ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε από το πρωί διήρκεσε σχεδόν έξι ώρες, καθώς οι εκπρόσωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχαν ολομέτωπη κόντρα με τους αντίστοιχους της ΕΠΟ.

Αιτία, στάθηκε το γεγονός πως στον «δικέφαλο του Βορρά» παρουσίασαν έγγραφα στα οποία η Ομοσπονδία συναινούσε στο γεγονός πως δεν υπάρχει τρίτος βαθμός δικαιοσύνης στην Ελλάδα.
 


Παρά τις έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων της ΕΠΟ σχετικά με αυτή την κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο άφησε την διαδικασία να «τρέξει». Αυτό, το σημάδι κρίνεται μάλιστα και ως θετικό στοιχείο από τους Θεσσαλονικείς.

Ιδιαίτερη σημασία έχει και η στάση από πλευράς Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον από την συγκεκριμένη υπόθεση, κράτησαν συναινετική στάση, συμφωνώντας ουσιαστικά με το επιχείρημα του ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή δεν μπορεί μια ποινή από ματς Κυπέλλου (τον ημιτελικό της Τούμπας απέναντι στον Ολυμπιακό) να μεταφέρεται στο πρωτάθλημα. Κατά την διαδικασία κατατέθηκαν δημοσιεύματα αλλά και φωτογραφικό υλικό από το συγκεκριμένο ματς.

Στον ΠΑΟΚ διατηρούν τις ελπίδες τους πως το CAS θα αναλάβει την αρμοδιότητα της υπόθεσης και θα δικαιώσει την ΠΑΕ για την αφαίρεση βαθμών. Πάντως έπειτα από την μαραθώνια ακροαματική διαδικασία η απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Πηγή: Sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me