11/7/14

Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ''ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ'' ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ Χ.Α...

...Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ''ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ'' ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Στην χθεσινοβραδυνή διαδικτυακή εκπομπή της WEB TV της Χρυσής Αυγής, αναμένονταν οι πρώτες αντιδράσεις στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μετά και την προφυλάκιση του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στον Κορυδαλλό...

Τις εξελίξεις θα σχολίαζε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του προφυλακισμένου επίσης Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, μαζί με τα στελέχη του ακροδεξιού κόμματος Χριστόφορο Τσάγκα και Τάσο Δημητρακόπουλο.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί από το site της Χρυσής Αυγής, πως ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος θα ήταν σχολιαστής της αποψινής εκπομπής, στη συνέχεια η ανάρτηση τροποποιήθηκε ανακοινώνοντας πως κεντρικό πρόσωπο στο πάνελ θα είναι η Ουρανία Μιχαλολιάκου.  
Πολλοί ερμηνεύουν το «πάγωμα» Παναγιώταρου, ως παρέμβαση του προφυλακισμένου ηγέτη της Χρυσής Αυγής, να διαμορφώσει ο ίδιος τους κανόνες της «επόμενης» μέρα στο εσωτερικό του κόμματος, μέσω της κόρης του Ουρανίας, μια και η σύζυγος του βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, παραμένει φρουρούμενη στο σπίτι της με περιοριστικούς όρους.

Το ενδιαφέρον τώρα παρουσιάζεται, στο πρόσωπο που θα αναλάβει τον έλεγχο της Χρυσής Αυγής, αφού η «δυαρχία»  Ζαρούλια – Κασιδιάρη πλέον δεν υφίσταται, αφού η πρώτη βρίσκεται κατοίκον περιορισμό στην Πεύκη και ο δεύτερος πίσω από τα σίδερα μαζί με τον  Γ.Γ του ακροδεξιού κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.
Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me