8/7/14

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ''ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ''...

Tη δυνατότητα να παρακάμψουν τα τεκμήρια της Εφορίας, ώστε να γλιτώσουν από την πληρωμή υπέρογκων φόρων εισοδήματος, να γίνουν δικαιούχοι είσπραξης μεγαλύτερων ποσών οικογενειακών επιδομάτων, ακόμη και να λάβουν το περίφημο «κοινωνικό μέρισμα» έχουν φέτος χιλιάδες φορολογούμενοι. 

Τη δυνατότητα αυτή την παρέχει η ίδια η ισχύουσα φορολογική νομοθεσία μέσω των διατάξεων για τους τρόπους κάλυψης των τεκμηρίων.
Τα τεκμήρια της Εφορίας συχνά προσδιορίζουν σε εξωπραγματικά ύψη τα ετήσια φορολογητέα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, οδηγώντας σε υπερφορολόγηση και προκαλώντας την απώλεια του δικαιώματος είσπραξης διαφόρων κοινωνικών επιδομάτων. Ο πιο αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος ... «απενεργοποίησης» των τεκμηρίων, είναι η χρήση της μεθόδου της «ανάλωσης κεφαλαίου παρελθόντων ετών».

Με την «ανάλωση κεφαλαίου», οι φορολογούμενοι μπορούν να καλύψουν την όποια πρόσθετη διαφορά φορολογητέου εισοδήματος έχει προκύψει λόγω της εφαρμογής των τεκμηρίων, επικαλούμενοι εισοδήματα και έσοδα δηλωθέντα ακόμη και πριν από 10, 20 ή 30 χρόνια.

Δείτε αναλυτικά ποια εισοδήματα μπορείτε να δηλώσετε και πού πρέπει να τα γράψετε στο money-money.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me