14/7/14

Κράξιμο στον Σωκράτη

Η κίνηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB τα συγχαρητήρια στην Γερμανική ομάδα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το «λάθος» να συγχαρεί τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται μαζί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: 

 
 
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κόσμου. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της. 
 
Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου». 
Αμέσως  το διαδίκτυο πήρε φωτιά καθώς βρέθηκαν οι κλασικοί «χούλιγκανς» των πλήκτρων... κι επιτέθηκαν στον Έλληνα άσο για την κίνησή του αυτή, με ειρωνικά σχόλια και χλευασμό. 
 
Ενδεικτικά μερικά σχόλια:
 
«πλακα μας κανεις? αξιζε αυτη η ομαδα? σε αυτον το αγωνα? wtf!»
«sokrati katalaveno auto pou les apolita.simfono oti itan i kaliteri omafa alla mono pou eida tin merkel na panigirizei ithela na spaso tin othoni...»
 
«ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ .....ΟΠΩΣ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΦΘΕΙ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !»
 
«Δικε μου εμεις δεν ημαστε...σαν ελληνες χαρούμενοι...capito ?»
«Δωσε συγχαρητήρια στην βρωμοχωρα... Τυχαια πρωταθλητρια!»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me