8/7/14

Η Ρεάλ αποδέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντι Μαρία

Μεγάλη κίνηση από τους «κόκκινους διαβόλους»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτιμά ιδιαιτέρως τα προσόντα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και γι' αυτό προσέφερε 47,7 εκατ. λίρες στους μερένχες για την απόκτησή του, πρόταση που φαίνεται ότι αποδέχτηκε η διοίκηση της Ρεάλ



Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να βρίσκεται με την Εθνική Αργεντινής στη Βραζιλία και να σκέφτεται μόνο τον αυριανό ημιτελικό με την Ολλανδία, αλλά παράλληλα πρέπει να προνοήσει και για το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ και κοντά στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτιμά ιδιαιτέρως τα προσόντα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και γι' αυτό προσέφερε 47,7 εκατ. λίρες στους μερένχες για την απόκτησή του, πρόταση που φαίνεται ότι αποδέχτηκε η διοίκηση της Ρεάλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός φτιάχνει από την αρχή τη Γιουνάιτεντ που απέτυχε να βγει στην Ευρώπη πέρυσι και ψάχνει τις υπογραφές μεγάλων σταρ που θα δώσουν αίγλη στον σύλλογο. Ένας από αυτούς είναι και ο 26χρονος Ντι Μαρία που δεν έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα της «βασίλισσας» μετά την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me