5/7/14

Στην Αθήνα ο Αμπιντάλ!

Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει πρώτοι πως ο Ερίκ Αμπιντάλ επρόκειτο να αφιχθεί στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Παρασκευής. 

Εν τέλει ο 35χρονος αμυντικός έφτασε στην χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για να κλείσει στον Ολυμπιακό. 

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής άσος ήρθε στην Αθήνα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα με πτήση από το Παρίσι. Για την ακρίβεια η πτήση Α3 (που τον μετέφερε) έφτασε στην Αθήνα στις 1.08. Ο Αμπιντάλ προβάρει τα ερυθρόλευκα, όπως άλλωστε σας γράψαμε από το βράδυ της Πέμπτης.


To story και η επιβεβαίωση Αμπιντάλ
Ο Γάλλος αμυντικός εξάλλου είχε επιβεβαιώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μιλώντας σε δημοσιογράφο ου Eurosport και της Parisien. Τόνισε πως το βράδυ της Παρασκευής θα είναι στην Αθήνα και ότι το Σάββατο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Έτσι και έγινε. Ο 35χρονος στόπερ και αριστερός μπακ θα κλείσει με τους Πειραιώτες για έναν χρόνο.
Η Equipe από την πλευρά της αναφέρει πως μπορεί το συμβόλαιό του να είναι διετές (1+1). Ο Αμπιντάλ έχει ήδη ενημερώσει την Μονακό πως δεν θα είναι στην σαββατιάτική της προπόνηση επειδή μεταβαίνει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές. Παράλληλα, ένα από τα ονόματα που... ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους», ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι σε διαπραγματεύσεις με την Βαλένθια και το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ.
Στεναχωρημένος για την Γαλλία, πανευτυχής για Ολυμπιακό
Ο Αμπιντάλ δεν θα μπορούσε να χάσει το μεγάλο ματς της Γαλλίας με την Γερμανία για το Μουντιάλ. Φυσικά και στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας του καθώς είχε την προσδοκία πως θα έφτανε πιο ψηλά. Κατά τα άλλα βέβαια είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έχοντας την ευκαιρία να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Υποδοχή και αυτόγραφα
Λίγο μετά την άφιξή του ο Ερίκ Αμπιντάλ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από όσους αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο αεροδρόμιο. Του ζητήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα ακόμα και πάνω σε φανέλες της Μπαρτσελόνα (σ.σ. καθώς στο αεροδρόμιο βρέθηκαν τυχαίοι δύο οπαδοί της «Μπάρτσα» με τον έναν να έχει την φανέλα του Ινιέστα) με τον ίδιο όντας χαμογελαστός να μην χαλάει το χατήρι σε κανέναν. Όπως ήταν λογικό η έλευση ενός τέτοιου παίκτη στην Ελλάδα ακόμα και λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα μόνο απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει.
Μεγάλη αίσθηση σε Γαλλία και Ισπανία
Η είδηση της άφιξης του Αμπιντάλ στην Ελλάδα παρά το προχωρημένο της ώρας πήρε αρκετά μεγάλη έκταση σε ΜΜΕ της Γαλλίας και της Ισπανίας. Οι Γάλλοι θύμιζαν πως θα βρει στον Ολυμπιακό τους Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ, που προέρχονται από το Σαμπιονά και βέβαια τον Μίτσελ. Παράλληλα ξεκαθάριζαν πως ο ίδιος ο παίκτης περιμένει πως και πως να πιάσει Λιμάνι και να ξεκινήσει προετοιμασία για να κάνει μία πολύ καλή σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me