20/7/14

Κλείνει και έρχεται στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, ο νεαρός Τρικαλινός μέσος, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, θα έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει. 

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της ομάδας στις ΗΠΑ και τον Καναδά για τα μεγάλα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.
Προφανώς, αυτό ήταν ο Ελληνας διεθνής στον οποίο αναφέρθηκε ο Μίτσελ στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της σεζόν. Επίσης δεν ήταν τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ διέρρευσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ότι ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του παίκτη. 

Ο Φορτούνης έκανε ποδοσφαιρικό όνομα στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος τον απέκτησε από τον ΑΟ Τρίκαλα. Μόλις σε μία σεζόν ο νεαρός άσος έκανε 24 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Καϊζερσλάουτερν με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του υποβιβάστηκε και η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ελληνα παίκτη. Με την Εθνική ομάδων των Ανδρών έχει 12 παιχνίδια και έχει συμμετάσχει μαζί της στο Euro του 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me