11/7/14

Κούγιας: «Να παρέμβει ο Πρωθυπουργός»!

Την παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να προβιβαστεί στην Σούπερ Λίγκα στην θέση του Πλατανιά η Παναχαϊκή ζήτησε ο πρόεδρος της Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα! 


«Πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Κούγια που μεταξύ άλλων τόνισε: «Ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και να στείλουμε επιστολή επ' αυτού στον κ. Τασούλα, τον κ. Ανδριανό, ακόμα και στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ζητάμε να πάρει θέση το Δ.Σ. της Ενωσης Β' Εθνικής και επίσης να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ να μας επιστρέψει όλα τα πρόστιμα που έχουμε πληρώσει για ανακοινώσεις από το 2009 έως σήμερα.

Πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Πρωθυπουργός. Γιατί αν δεν παρέμβει, θα το πληρώσει ακριβά η ελληνική κοινωνία. Μέχρι τώρα το πληρώνω εγώ ακριβά. 

Είναι δυνατόν να με καλεί η κρατική ασφάλεια και να μου λέει ότι πρέπει να με προστατεύουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα;Μια ελεύθερη Παναχαϊκή που μπαίνει στο πρωτάθλημα, όπως ο Απόλλων ή ο Παναιτωλικός δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Η προσπάθεια τους ήταν να μπουν και στα Γιάννενα, τα οποία έχουν οικονομικά προβλήματα. 

Πέρυσι με τα Γιάννινα ο Ολυμπιακός έπαιξε με αναπληρωματική ομάδα και εάν δεν κέρδιζαν τα Γιάννινα θα είχαν πέσει Κατηγορία. Και αντί για αυτά έπεσε ο Απόλλων, που και ιδιοκτήτη είχε και οικονομικά προβλήματα δεν είχε. Και κινδύνευσε η Ξάνθη, μια ανεξάρτητη ομάδα με φωνή. Και ποιοι μένουν στο πρωτάθλημα; Οι Καλλονές, ο Εργοτέλης που παίζει μόνο για τα τσιμέντα, ο Πανιώνιος».

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, επικαλέστηκε το προ 2ετίας παράδειγμα άλλων ομάδων που... αποκαταστάθηκαν και επισήμανε:

«Ζητάμε να συγκληθεί εκτάκτως Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και να αποφασιστεί η άμεση τοποθέτηση της Παναχαϊκής στη Σούπερ Λίγκα. Όπως έκανε ο Πιλάβιος με Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα. Έτσι να γίνει και τώρα. Και να μπει η Παναχαϊκή άμεσα στη Σούπερ Λίγκα είτε ως υπεράριθμη είτε στη θέση του Πλατανιά», είπε ο κ. Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, αφού εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισήμανε ότι θα διεκδικήσει 7 εκ. ευρώ (!!!), το ποσό δηλαδή που έχει πάρει από την Λίγκα ο Πλατανιάς, ενώ προανήγγειλε και μηνύσεις τονίζοντας: «Θα διεκδικήσουμε δικαστικά τα επτά εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς αντί για την Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα. 

Θα υποβάλουμε μηνύσεις και αγωγές κατά του Μαρινάκη, του Καραπαπά, του Σαρρή, του Αμπάρκιολη, του Κουρίδη, του Μάνταλου, του Ιωαννίδη, του Θανασακούδη για τη ζημιά που μας έκαναν! Θα στείλουμε επιστολή στους φορείς της Αχαΐας και στους βουλευτές και θα ζητάμε συγκέντρωση όλης της Πάτρας την επόμενη εβδομάδα για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την άνοδο άμεσα της Παναχαϊκής στη Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι για να βρει η Παναχαϊκή το δίκιο της».

Μάλιστα μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της Πατρινής ΠΑΕ, ανέφερε πως θα ζητήσει έκπτωση του προέδρου του Ολυμπιακού από το αξίωμα του, αλλά και υποβιβασμό της ομάδας θυμίζοντας το παράδειγμα της Ιταλίας:«Έγινε και στην Ιταλία, στο σκάνδαλο Μότζι. 

Από λίγα τηλεφωνήματα υποβιβάστηκε η Γιουβέντους και της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων ετών, που οι δραστηριότητες αποκαλύπτονταν. Με πολύ λιγότερα στοιχεία. Μίλαγε ο Μότζι με τον πρόεδρο των διαιτητών με υπονοούμενα που θα στήσουν παιχνίδια. Εκεί τα πειθαρχικά δικαστήρια ενήργησαν σύγχρονα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me