4/7/14

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Νέα κομπίνα οικονομικού περιεχομένου εξιχνίασε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά την εξαπάτηση επιχειρηματιών από δύο άτομα που τους υπόσχονταν ότι θα τους εντάξουν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα του Αναπτυξιακού Νόμου.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιστερίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 53χρονος ημεδαπός ο οποίος παρουσιαζόταν στους επιχειρηματίες ως υπάλληλος του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και ένας 63χρονος πολιτικός μηχανικός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συναυτουργία απάτες, απόπειρα απάτης και εκβίασης. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 48χρονος ημεδαπός για άμεση συνέργεια σε απάτη.


Πιο αναλυτικά, η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, την οποία ανέλαβε και διεξήγαγε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία επιχειρηματία για εξαπάτηση σε βάρος του μέσω δήθεν προώθησης αίτησης και του σχετικού φακέλου για ένταξη της εταιρείας του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Νόμου (Ε.Σ.Π.Α.).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me