4/7/14

Αισιοδοξία για τον Σουμάχερ: Επικοινωνεί με τη σύζυγο του

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Επικοινωνεί πλέον με τη σύζυγο και τα παιδιά του o άτυχος Γερμανός οδηγός της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν θα μπορέσει να συνέλθει 100%.

Η αισιοδοξία από το γεγονός που χαροποίησε χιλιάδες κόσμο ότι ο Σουμάχερ ξύπνησε, έδωσε την θέση της και πάλι στην αμφιβολία για το αν ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 συνέλθει ποτέ στο 100%.

Ο Γερμανός οδηγός έχει πλέον επαφή με τα συγγενικά του πρόσωπα, έχει ανοίξει τα μάτια του, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να συνέλθει 100% από το κώμα στο οποίο έπεσε τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Αυτό που βασανίζει τον κόσμο είναι το ίδιο που βασανίζει και την οικογένεια του Σουμάχερ: η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή, σχεδόν αβέβαιη. Κι όσον αφορά σε άτομα που έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ο Σουμάχερ, η ανάρρωση απαιτεί πολλά χρόνια", δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNN ο χειρούργος νευρολόγος Πίτερ Χάμλιν και συνέχισε:

“Eιδικά, οι πρώτοι μήνες είναι κρίσιμοι για το κατά πόσο θα καταφέρει όχι να αναρρώσει, αλλά να βγει αλώβητος και ζωντανός από τη δοκιμασία αυτή. Όσο περνάει ο καιρός, πλέον το ερώτημα δεν είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει, αλλά πόσο ποιοτική θα είναι η επιβίωση του για τα επόμενα χρόνια”.

Μάλιστα, Ελβετός νευρολόγος που έχει εξετάσει τον “Σούμι” αναφέρει ότι θα είναι "θα είναι επιτυχία αν ο καταφέρει να σταθεί όρθιος χωρίς βοήθεια μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και αν μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο μέσα στους επόμενους έξι μήνες".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me