9/7/14

Αργεντινή και Ολλανδία, βγάζουν από πάντα χημεία και πάντα είναι ματσάρα

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ φίλου

Τη ματσάρα δεν τη κάνουν τα γκολ, αλλά οι εναλλαγές στο σκορ και το πάθος για νίκη, μεταξύ ισχυρών αντιπάλων σε κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι. Μεταξύ τους κερδίζουν (εκτός από τον τελικό επί Βιντέλα), οι Ολλανδοί. 


Τότε πάντως έπαιξαν και καλύτερη μπάλα, τουλάχιστον στην παράταση, οι Αργεντίνοι. Γενικά και -δε θέλω αντιρρήσεις- οι Αργεντίνοι δεν δίνουν θέαμα, ούτε επί Μαραντόνα ή μάλλον ειδικά επί Μαραντόνα και Μπιλάρδο (με εξαίρεση τις στιγμές του ιδίου) έπαιξαν καλή μπάλα και θεματικό ποδόσφαιρο. 

Να μην ξεχνάμε, ότι οι Αργεντίνοι είναι ως επί το πλείστον ξενιτεμένοι Ιταλοί κι αυτό εκφράζεται στο σκληρό πρακτικό, αμυντικό και κωλοπετσωμένο στυλ του ποδοσφαίρου τους, ανεξάρτητα από τις ατομικές τους ικανότητες, που είναι αμιγώς νοτιοαμερικάνικες. 

Οι Αργεντίνοι έπαιξαν καλή μπάλα, μετά το Μαραντόνα, με παικταράδες, όπως οι Τέβες, Σαβιόλα, Βερόν, Καμπιάσο, Αϊμάρ κλπ αλλά έδειξαν να χάνουν εκείνη την ιταλιάνικη φαλτσέτα, που τους έφερνε τις νίκες. Τώρα σα να επανήλθε, αλλά από μόνοι τους δεν θα δώσουν θέαμα. Σε συνδυασμό με την Ολλανδία όμως, βγάζει χημεία. 

Γουστάρω και τους δύο, αλλά θέλω Ολλανδία, γιατί έχει γραμμάτια και στους άλλους. Και είναι ώρα πληρωθούν. Να δούμε το γερμανό τερματζή να σέρνεται και την καγκελωμένη να βλέπει

http://youtu.be/DW4t930LxKw

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me